29. heinäkuuta 2014

Crafting At The Weekend!


Heippa!

Halusin taas osallistua uuteen haasteeseen. Tällainen Mixed Media kortti tuli tällä kertaa. Pidän väreistä ja mielestäni taustasta tuli hieno.

Hello!

I made this Mixed Media card to the Crafting At The Weekend challenge. The backround was made by Gelliplate and Americana colors. I used two stamps to the backround, text and lace. I hope you like it!

Thanks for visit!
Kiva kun poikkeilit!



28. heinäkuuta 2014

Haaste :)


Heippa!

Osallistun todella pitkästä aikaa P*skikseen. Toivottavasti tästä tulee jokin kipinä osallistua useamminkin :).

Pidemmittä puheitta - tässä tämä nyt on.

Terkuin,

26. heinäkuuta 2014

Miehelle tuoksuva kortti


Moikka!

Tässä on kortti, mikä on hyvin yksinkertainen tehdä ja aina ainutlaatuinen. Lisäksi tässä on kovin miehinen tuoksu, minkä toivon kyllä ajan mittaan vähän hälvenevän ;). 

Kyseessä on siis partavaahdolla tehty tausta. Lisäksi olen käyttänyt musteita ja mistejä. Tämä kokeilu kuuluu siihen sarjaan, mihin olen todella tyytyväinen. Olen ennenkin kokeillut tätä tekniikkaa, mutta yhtäkään korttia en ole aikaisemmin valmiiksi saakka niistä tehnyt. Tätä aion käyttää jatkossakin!

terkuin,



24. heinäkuuta 2014

Ruusuja syksyyn




Olen taas aloittanut sytykeruusujen tekemisen. Tällä kertaa olen hyvin valmistautunut urakkaan. Koko vuosi on kerätty kananmunakennoja niin omia kuin naapurinkin. Nyt niitä on aikamoinen pino ja projekti on päässyt hyvään alkuun, 200 kpl on jo valmistunut, eikä kennot näytä vähenneen nimeksikään.

Näihin ruusuihin halusin kokeilla jotain erilaista. Niinpä sekoitin steariinin joukkoon Perfect Pearlsia. Kuvassa ei kauheasti kimaltele, mutta luonnossa kyllä vähän. Alemmassa kuvassa olen laittanut keskimmäisen ruusun terälehtiin vähän kimalleliimaa tuomaan vähän enemmän blingblingiä :). 

En tiedä vaikuttaako tämä tuunailu jotenkin ruusujen palamiseen, sitä en ole vielä kokeillut, joten jos jollakulla on kokemuksia niin olisi kiva kuulla!

Terkuin,


23. heinäkuuta 2014

Kokeilut jatkuu


Moikka!

Tässä taas kokeiluja. Gelliplatea, akryylimaaleja, kohopastaa, ompelukonetta ja mustetta. Niistä on tämä kortti tehty. Viimeisimmät korttini eivät ole olleet mitenkään kovinkaan erikoisia luomuksia (tai ehkä ovat olleet juuri niitä...heh..), mutta jostain on aina aloitettava. Ehkä vuoden päästä voin laittaa tämänkin tekeleen rinnalle toisen kortin ja todeta miten paljon vuodessa kehittyy. Toinen vaihtoehto on että jätän nämä yritykset yrityksiksi.... Aika näyttää miten käy :)

Terkuin,

22. heinäkuuta 2014

Flowers


Heippa kaikille!

Ajattelin piiiiiitkästä aikaa osallistua johonkin haasteeseen. Löysin tällaisen uuden haasteen kuin The Mixed Media Card Challenge. Tästä tuli vähän tällainen sekasikiö, mihin on tungettu kaikkea mahdollista. Värit ovat vähän haaleat tässä kuvassa, aurinko paistoi liian kirkkaasti :).

Jatkossa toivon osaavani tämänkin tyylin hieman paremmin. Varsinkin Matkalla luovuuteen -reissun jälkeen :). Sitten pitäisi kirjoittaa jotakin englanniksi....kääk.

Hello everyone!

I take part to the new challenge whit this card. This is my second Mixed Media card, so please be understanding whit it. It's not perfect but I can stand it :) So, here it is! 

Enjoy!

Terkuin,


20. heinäkuuta 2014

Mixed Mediaa...


Tämä kortti on syntynyt kokeilujen tuloksena. Olin heinäkuun alussa Klemmarikellarin avajaisissa ja sieltä tarttui mukaan muun muassa Gelatos värit. Lisäksi olen lähdössä Matkalle luovuuteen elokuun alussa, ja jotenkin piti vähän fiilistellä tulevaakin silmällä pitäen ;).

Taustan tähän korttiin olen siis tehnyt itse käyttäen Gelliplatea, Americana akryylimaaleja, leimasimia ja gelatos värejä. Vähän tuli tällainen taiteellinen näkemys, eikä mieheni enää ymmärtänyt tämän ideaa, mutta en sitä kyllä odottanutkaan. Minusta tämä on kuitenkin veikeä, erilainen ja taiteellinen (ehkä liiankin;)).

Mitäs mieltä te olette?

Mukavaa heinäkuun loppua!




18. heinäkuuta 2014

Vintagea


Tässä tehty tilauskortti 70-vuotiaalle matkailua harrastavalle naiselle. En oikein tiedä onko tämä mieluinen, koska en löytänyt täysin toivottua teemaa. Toivomus oli Egypti, enkä tässä kortissa näe mitään siihen viittaavaa, mutta matkailuun toki. No, mikäli on väärän tyylinen, niin tämä saa jäädä odottamaan toista vastaanottajaa :).

Kesä on tosiaan vierähtänyt aivan silmissä, joten tämänkin päivitys on jäänyt vähiin. Pahoitteluni aktiivisuuden lopahtamisesta. Toivottavasti taas vähän ryhdistyn.