26. syyskuuta 2010

P*skarteluhaaste #58 - Resepti




P*skiksen haasteessa piti tehdä kortti, jossa on 2 paperia, 2 eyeletiä ja 2 nappia.

Olen nyt aloittanut joulukorttien väkertelyn, joten samalla linjalla jatketaan... Tällä kortilla siis mukana haasteessa.

Ystävälle


Tällaisen kortin annoin hyvälle ystävälleni, jonka lempiväreihin kuuluu....yllätys, yllätys, musta!!

Napit on saatuja, musta kartonki vanhaa varastoa, kuviollinen paperi Presentosta, pitsinauha ostettu Muotinapista, Gorjuss -tyttö ostettu Leimailutaivaasta ja kuva on väritetty Copiceilla. Olen ihan tyytyväinen... niin oli vastaanottajakin ;).

Tukholman tuliaiset




Vihdoinkin sain otettua kuvat ja lisättyä ne tänne. Ensimmäisessä on aivan ihania kartonkeja, musteita, musteen levittämiseen tarkoitettu tyyny, paketti minimistereitä ja kahdenlaisia paperinauhoja. Kyllä näistä saa taas muutaman joulukortin väkerrettyä. Alemmassa kuvassa on vielä lähikuvaa nauhoista, toisessa kukkamaista kuviota ja toisessa sydänkuvio.

Nämä on siis ostettu Tukholman Panduro Hobbysta, jonne menen seuraavalla Tukholman reisullakin ;). Aivan ihana kauppa!

22. syyskuuta 2010

Stockholm, Stockholm, Stockholm....

Voi miten ihana kaupunki tuo Tukholma onkaan!!! Taas tuli ostettua yhtä sun toista ihanaa askartelutarviketta ja kartonkeja....

Rahaa meni taas enemmän kuin oli suunniteltu, mutta hyvään tarkoitukseen...eikö niin???!!

Laittelen ostoksista kuvia kunhan ehdin ensin sellaiset ottamaan =). Nyt olen niin väsynyt, että ei yksinkertaisesti enää jaksa....

Oikein mukavaa viikon jatkoa Teille kaikille =)

19. syyskuuta 2010

Lisää joulukortteja :)


Tässä toinen joulukortti. Taas leimakuvavaihdosta saatu Magnolia tyttönen. Leimailutaivaan satoa...

Joulua odotellessa...


On jo syyskuun puoliväli ja olen aloittanut joulukorttien tekemisen. Tässä tämän vuoden ensimmäinen luomus. Leimakuvan olen saanut vaihdosta, muut ovat vanhaa varastoa ja tuliaisia Tukholmasta. Leimakuvan olen värittänyt akvarellikynillä. Reunaan olen laittanut puolikkaita pyykkipoikia. Tällainen siitä sitten tuli!

Tästä se lähtee!

Tästä se sitten alkaa! Elämäni ensimmäinen blogi. Paljon on opittavaa... Avoimin mielin vain eteenpäin, ja katsotaan mihin se vie ;)